Ekokampaaja Kirsi Eskola

Ajanvaraus puhelimitse:

02 8673 430

Osoite: Pyhäjärventie 1, 27800 Säkylä

(Rantatien ja Pyhäjärventien risteyksessä, käynti Rantatien puolelta)

Tervetuloa ekokampaaja, parturi-kampaaja Kirsi Eskolan luonnonmukaisten hiustenhoitojen pariin. Voit varata aikasi esimerkiksi rentouttavaan päänhierontaan, hiusten leikkaukseen, kampaukseen, hiusten kasvivärjäykseen tai vaikkapa hiuksia ja hiuspohjaa puhdistavaan merilevähoitoon. Hius- ja kauneuskulman löydät Säkylän keskustasta – tervetuloa viihtyisiin tiloihimme.

Ekokampaamon palvelut:

Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaukset tehdään ottaen huomioon toiveesi ja hiustesi luonnollisen olemuksen. Pääset nauttimaan pesupaikalla hierovasta tuolista ja ekokampaajan ”taikasormien” vahvasta hieronnasta.

Hiusten energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen energisoiva rentoutumishoito, jossa samalla leikataan hiukset ottaen huomioon hiusten ”oma tahto” ja taipuisuus. Leikkaus on hyvin tekninen menetelmä, jossa hiusten annetaan asettua luonnollisesti. Näin hiukset pysyvät hyvin mallissaan, jolloin leikkausvälikin pitenee. Energialeikkauksen jälkeen hiukset eivät vaadi välttämättä muotoilua – pese ja pidä! Hiusten malli ja pituus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Energialeikkauksen aikana kuunnellaan rentouttavaa musiikkia, nautitaan hiljaisuudesta ja hitaista kammanvedoista ilman peiliä. Leikkauksen jälkeen mielikin on keventynyt ja rentoutunut. Energialeikkauksen yhteyteen voi varata rentouttavan päänhieronnan ja/tai syväpuhdistavan merilevä-, savi- tai turvehoidon tehostamaan rentoutumista ja hiusten puhdistumista.

Rentouttava päänhieronta

Rentouttava päänhieronta perustuu intialaiseen päänhierontaan, joka yhdistetään käytännössä hyviksi havaittuihin hierontamenetelmiin. Kiireiselle ja väsyneelle keholle ja mielelle tämä on nautinnollinen stressipesu – hierotaan hartiat ja pää  ”taikasormin” rentouttavien öljyjen kanssa, pehmeän musiikin soidessa taustalla. Lopuksi hiukset pestään hierovassa pesupaikassa ja jatketaan kuivauksella tai haluttaessa esim. merilevähoidolla, kasvivärjäyksellä tai hiustenleikkauksella. Rentouttava päänhieronta on yhdistettävissä mihin tahansa muuhun palveluun.

Hiusten värjäykset

Hiusten värjäykset tehdään käyttäen ainoastaan 100% aitoja kasvivärejä, jotka sekoitetaan veteen. Kasvivärjäys on luonnollinen vaihtoehto synteettisille väreille. Kasvivärjäys  hoitaa ja vahvistaa hiuksia, antaen hiuksille ryhtiä ja ilmavuutta. Kasvit värjäävät hiuksen pinnan, eivätkä tunkeudu hiuksen sisään kuten kemialliset värit, jolloin hiuksiin ei jää kovaa tyvikasvunrajaa vaan häivyttyy pehmeästi. Värjäykseen ja sen lopputulokseen vaikuttavat mm. hiuslaatu, haluttu sävy, hiusten oma tummuus ja hiusten kunto. Kasviväreillä saa aikaan yksilöllisiä ja luonnollisen kauniita värejä.

Savikirkastus / vaalennus

Savikirkastus/vaalennus on menetelmä jolla voi vaalentaa/kirkastaa hiuksen omaa sävyä. Vaalennusaine sisältää savea, soodaa ja biohajoavaa hapetetta. Saavutettu vaalennustulos riippuu aikaisemmista käsittelyistä ja hiusten kunnosta ja laadusta. Menetelmä on hieman hellävaraisempi kuin ns. perinteinen vaalennuskäsittely ja lopputulokset ovat kauniin luonnollisia. Hiukset voidaan käsitellä kauttaaltaan tai tehdä yksilöllisiä raidoituksia.

Merilevähoito

Merilevähoito poistaa tehokkaasti hiuksiin ja hiuspohjaan kertyneitä epäpuhtauksia  ja jopa raskasmetalleja, kuten rautaa, kuparia, mangaania. Erinomainen kosteuttava hoito erityisesti kuivemmalle hiukselle ja luonnonkiharoille.  Hoidon jälkeen hiukset ovat pehmeät, ilmavat ja kiiltävät.

Savihoito

Savihoito on hiuspohjan ongelmiin hyvä, erityisesti rasvoittuvat hiukset hyötyvät saven puhdistavista ominaisuuksista. Savi sopii myös kuivalle ja/tai ärtyneelle hilseilevälle hiuspohjalle. Savi myös syväpuhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä. Savilaatuja on erilaisia, joista valitaan asiakkaalle sopivin.

Turvehoito

Turvehoito tehdään puhdasta suomalaista luonnontuotetta käyttäen, joka kaivetaan syvältä maasta ilman mitään lisättyjä aineita. Turve sopii erilaisiin hiuspohjan ongelmiin mm. kutiavalle, ärtyneella  tai hilseilevälle hiuspohjalle. Turpeella on saatu positiivisia tuloksia myös psoriasiksen hoidossa.