Ekokosmetologi Kirsi Eskola

Ajanvaraus puhelimitse:

02 8673 430

Osoite: Pyhäjärventie 1, 27800 Säkylä

(Rantatien ja Pyhäjärventien risteyksessä, käynti Rantatien puolelta)

Kaipaako ihosi ammattilaisen hoitoa? Haluaisitko rentoutua hetken ja nauttia kasvohieronnasta? Varaa aikasi ekokosmetologi, SKY-kosmetologi Kirsi Eskolan asiantuntevaan kauneushoitoon. Kirsin ”taikasormet” löytävät kasvoista ja hartioista ne kipeimmät ja makeimmat kohdat ja ihosi alkaa hehkua luonnonkosmetiikan tehokkaiden ainesosien vaikuttaessa.

Hoitoa varatessa ei tarvitse vielä tietää minkälaisen hoidon haluaa, vaan ainoastaan sen, haluaako lisäksi lempeää ihonpuhdistusta, kulmien tai ripsien värjäystä tai häiritsevien ihokarvojen poistoa. Tervetuloa kaunistumaan ja rentoutumaan Hius- ja kauneuskulmaan Säkylän keskustaan.

Ekokosmetologin palvelut:

Kasvohoito

Kasvohoito aloitetaan kasvojen puhdistuksella ja samalla sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä millainen hoito tehdään, eli kartoitetaan ihon tarpeet ja asiakkaan toiveet. Hoitoon kuuluu kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa ja nautinnollinen aineenvaihduntaa ja kasvojen verenkiertoa lisäävää hieronta. Jatketaan naamiolla ja vielä vähän hierotaan. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät raikkailta ja mielikin tuntuu levänneeltä.

Kasvohoito nuorelle iholle

Kasvohoito nuorelle iholle aloitetaan kasvojen puhdistuksella ja samalla kartoitetaan ihon tarpeet. Hoidossa puhdistetaan kasvoilta epäpuhtauksia hellävaraisesti sekä imeytetään iholle aineita, joista se saa parhaan hyödyn. Lopuksi annetaan myös neuvoja ja vinkkejä kotihoitoon.

Hydrafacial -kasvohoito

Hydrafacial -kasvohoito on tehokas ja kivuton, syväpuhdistava ja ihon väriä kirkastava hoito. Erittäin hyvä iholle, jossa on sameutta ja epäpuhtauksia. Hoito tehdään iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia imuroivan kojeen ja erityisesti tähän hoitoon kehitettyjen hoitonesteiden avulla.  Hoitoon voi yhdistää happokuorinta, joka tehostaa hoidon vaikutusta. Lopuksi ihoon imeytetään tehokkaasti kosteuttava antioksidanttiseerumi. Huom. tässä hoidossa käytettävät aineet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, vaan synteettisesti valmistettuja. Hydrafacial -hoito on tästä huolimatta valikoimassamme, koska se on hyvä ja nopea tapa tehdä ihonpuhdistusta – sekä asiakkaidemme pitkäaikainen suosikki! Hydrafacial -hoito viimeistellään aina luonnonkosmetiikan tuotteilla. Mikäli asiakas kaipaa rentouttavampaa vaikutusta keholle ja mielelle, tämän hoidon loppuun on yhdistettävissä rentouttava kasvojen ja dekolteen hieronta.

Jalkahoito

Jalkahoito aloitetaan lempeällä lämpimällä jalkakylvyllä, joka sisältää merisuolaa, yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Tämän jälkeen leikataan ja tai ohennetaan kynnet, sekä poistetaan kovettumat ja mahdolliset känsät. Irrotellaan kuollut ihosolukko raspaamalla ja kuoritaan jalat suolakuorinnalla. Lakataan myös kynnet, mikäli asiakas haluaa (lisäveloitus). Lopuksi tehdään aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lisäävä rentouttava jalkahieronta.

Ihokarvojen poisto sokeroimalla

Ihokarvojen poisto sokeroimalla on tehokas ja suosittu luonnonmukainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvoilta, jaloista, kainaloista, bikinirajalta tai käsivarsista.

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset, kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu voidaan tehdä sokeroinnilla tai perinteisesti ilman sokerointia. Ripsien ja kulmien kestovärjäykset tehdään Hius- ja kauneuskulmassa toistaiseksi synteettisillä aineilla, koska vielä ei ole saatavilla korvaavaa luonnonkosmetiikan vaihtoehtoa.