MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee uudistetuissa Hius- ja kauneuskulman tiloissa

Osoite: Pyhäjärventie 1, 27800 Säkylä

(Rantatien ja Pyhäjärventien risteyksessä, käynti Rantatien puolelta)

Inika Organic

INIKA Organic -mineraalimeikkisarja on luonnollinen ja puhdas, kasvipohjainen ja 100% vegaaninen vaihtoehto. Sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä synteettisiä kemikaaleja tai haitallisia ainesosia.

Naviter Oy

Meiltä saat Naviter Oy:n ammattikosmetiikkasarjan EKOPHARMA Helsinki. EKOPHARMA Helsinki on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden suomalaisten luomumarjojen voimasta.

Saaren Taika

Saaren Taikaa valmistetaan eteläisen Salon idyllisessä saaristossa, jossa luonnon ja ihmisen yhteiselo on vuosisatojen aikana nivoutunut lähes saumattomaksi. Saarilla voit tavata kotkan, karhun, kauriin ja hylkeenkin, ja villieläimet tervehtivätkin usein uteliaina heti ulko-ovelta astuttaessa. Tuotteet ovat 100% luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettuja, eivätkä ne sisällä mitään keinotekoisia ainesosia, väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita.

FAMO

FAMO – suomalaista luonnonkosmetiikkaa. ”Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Ei enää muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot on helppo käyttää loppuun saakka. Famot kulkevat mukanasi reissatessasi eikä sinun tarvitse murehtia tuotteen vuotamisesta matkalaukkuun.”

Flow Cosmetics

Laadukasta luonnonkosmetiikkaa luomu- ja ekosertifioiduista raaka-aineista. Valmistus tapahtuu Hyvinkäällä aidosti käsityönä.

Carita Cosmetiikka

Carita Cosmetiikka – iho sen tuntee. Suurella sydämellä laadukasta luonnonkosmetiikkaa alusta asti käsityönä. Tuotteet sisältävät kasviöljyjä, Himalajan ruususuolaa ja savia sekä aitoja eteerisiä öljyjä. Hius- ja kauneuskulmasta löydät nämäkin luonnolliset, kotimaiset tuotteet.