MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee uudistetuissa Hius- ja kauneuskulman tiloissa

Osoite: Pyhäjärventie 1, 27800 Säkylä

(Rantatien ja Pyhäjärventien risteyksessä, käynti Rantatien puolelta)

Sim Sensitive

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Valikoimasta löytyy erityisesti hajusteettomat ja hypoparfymoidut, korkealaatuiset ja turvalliset hiusten- ja kauneudenhoitotuotteet, jotka valmistetaan Suomessa Ylöjärven tehtaalla. Sim Finland Oy panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn, ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ja työn korkeaan laatuun.

Naviter Oy

Meiltä saat Naviter Oy:n ammattikosmetiikkasarjan EKOPHARMA Helsinki. EKOPHARMA Helsinki on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden suomalaisten luomumarjojen voimasta.

Mary Cohr

Mary Cohr -kauneushoitolassa päätavoite on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jokaisen käynnin yhteydessä analysoidaan ihon kunto ennen ja jälkeen hoidon. Visuaaliset tulokset ja ihon kunnon paraneminen motivoivat jatkamaan säännöllistä kasvo- tai vartalonhoito-ohjelmaa.

Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva ammattikosmetiikkasarja. Mary Cohrin laadukkaat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisiksi, ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja, mineraaliöljyjä ja kemiallisia uv-filttereitä. Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle.

http://www.marycohr.fi

Wella

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman Wella hiustenhoitotuotteita kotikäyttöön.

Sebastian

Laadukkaat Sebastian -hiustuotteet hankit helposti myymälästämme.

System Professional

Myös Wellan System Professional -sarjan tuotteet Hius- ja kauneuskulmasta.